Persoonlijke ontwikkeling

Wij bieden workshop, lezing, individuele coaching, inspiratie-wandeling, zelfhelende yoga en ontmoetingen van gelijkgestemden.
Voor wie? Particulier ~ jezelf of met vrienden. Zakelijk ~ jezelf of met collega’s.
Groepsgrootte workshop of lezing In de studio t/m 8 personen.
Grotere groepen in overleg op locatie.
Workshop of lezing op aanvraag offerte op maat.

Ellen deelt haar kennis, ervaring en wijsheid vanuit lichamelijk, holistisch perspectief. Erik deelt vanuit geestelijk, metafysisch perspectief.

Bel, app of mail voor mogelijkheden met Ellen.

Jouw weg naar innerlijke vrijheid
Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel 

FAQ items aan het laden...

Lichaamsbewustzijn

Raak het pure in jezelf. Ervaar jouw eigen kracht en authenticiteit. Van denken naar bewust voelen. De oplossing niet buiten jezelf zoeken, maar in jezelf vinden. Krijg via je lichaam inzicht in het ontstaan van fysieke en geestelijke conditionering. Waar zit je vast in onbewust gedrag, hetgeen leidt tot fysieke & mentale klachten. Conditionering brengt een houding met zich mee. We kijken samen naar de wijze waarop jouw houding en gedrag zich vertalen in jouw lichaam & geest. Verandering vraagt om bewustwording, kwetsbaar durven zijn en loslaten om een open houding, ontspanning, meer uitstraling én energie te realiseren. Een stap naar innerlijke rust, kracht en balans.

Workshop, lezing, individueel lichaamswerk. Door: Ellen

Reacties van klanten

“Ellen, dank voor je goede werk met het nieuwe team. Je hebt een uniek talent! En ik weet je zeker weer te vinden!”

Communicatiestrateeg & beleidsontwikkelaar, Provincie Overijssel

“Ellen, ik weet niet wat je tijdens de workshop gedaan hebt met mij, maar ik voel mij tot nu toe veel rustiger/liever dan ik de afgelopen maanden ben geweest… er is iets van me afgevallen.”

Fysiotherapeute, Workshop met vriendinnengroep

“Ellen heeft met de studenten intensief gewerkt. Het was opvallend hoe makkelijk zij anticipeerde op de doelgroep en hoe snel er een relatie coach – student ontstond. Voor de studenten was het in de meeste gevallen een eye-opener. Zij hebben ontdekt dat ‘hun lijf meer is dan een omhulsel.”

Teammanager, ROC Twente Marketing & Communicatie

“Erik geeft je op bevlogen wijze inzicht in de wereld van symbolen & mystiek in relatie tot maatschappelijk economische ontwikkelingen en de holistische helende reis die je kunt afleggen vanuit jouw innerlijk weten.”

Ellen, De Houdingcoach

Transformatie, symbolen en mystiek

Door het helen van oude wonden en trauma’s worden energielekken lichamelijk gedicht. Er is aandacht voor jouw emotionele blokkades, die op zielsniveau bevrijd kunnen worden. Bewustwording van conditionering met persoonlijke groei, innerlijke rust en balans van lichaam & geest tot gevolg. Door persoonlijke ervaring te delen, verruim en verlicht je je geest. Krijg inzicht in het klassieke mysterie van de liefde in relatie tot jezelf en je omgeving.

Lezing, workshop, inspiratie-wandeling, zelfhelende yoga. Door: Erik